Saturday, July 21, 2012

Taman layang-layang

Lokasi : Taman layang-layang,Kepong
Tarikh : 15 Julai 2012
Masa  : 5.00 petang

 Hujung minggu lepas,kawan aku ajak kuaq jalan-jalan.Dek kerana aku pun tengah borink,ditambah pulak letih buat praktikal,memang sesuai la hujung minggu tu aku keluaq untuk tenang kan skit jiwa yang lara,gundah gulana ditambah dengan tak bleh balek kampung lepas final exam.Sob-sob-sob.Sebab nya kena sambung terus praktikal 3 bulan.Bleh ayat macam tu??haha.

Sebenaqnya tak planning pun nak mai sini.Member aku tu just ajak kuaq lepak-lepak ja.Memandangkan dia pun cuti keja.So ni jala gambaq-gambaq yang aku sempat snap.Kamera pun tak bawak.Harap guna kamera fon ja.









Tempat ni agak luas jugak.Ada tasek buatan kalau tak silap kat blakang tu.Ramai ja orang yang joging.Kebanyakkan nya family yg mai bawak anak-anak pi santai sambil makan-makan bawah pokok.Tak ketinggalan,ada jugak segeilintir boyafrend-boyafrend bersama gerlifrend-gerlifrend masing-masing.Buat apa pun tak taw.Mencemarkan pemandangan.Ish-ish-ish.

       Kat sini jugak ada gerai-gerai yang bukak untuk pengunjung lepak-lepak,minum-minum.So,kalau nak tenangkan fikiran lepas penat keja,blajaq,bleh la try mai sini.Kalau dari shah alam lebih kurang 50 minit macam tu.

4 comments:

zacky786 said...

wow.. meriah nyer..
sronok tgk ramai men layang2..

! Arjunakirana ! said...

nak masuk pun jem... aku yang duduk dekat pun tak nak g... gagagga... :)

Outbound di malang said...

keren nich :) Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Cik Laure Weng said...

best2.... ;0