Saturday, December 24, 2011

Say Hi To Twitter:)

Semester dah nak sampai hujong dan esok aku dah start study week baq ang.Maknanya lepaih study week aku dah start final exam.Dan lepaih final exam, aku dah start cuti sem baq ang.

Sapa yang pernah guna twitter?Habaq mai kat ceq!Aku baqu buat twitter baq ang.Sebelum ni aku dah nak buat twitter tapi takdan nak buat bag ang.Maklumla busy dengan assignment,report,test bla bla bla baq ang.

Baqu kemarin dulu aku sign up Twitter. La ni aku tak beqapa nak qeti guna lagi twitter ni.Nak twitt-twitt oqang laen pun taktaw lagi.Tak paham aku nak guna lagu mana taktaw.Ampa ada twitter dak??Pandai twitt-twitt dak?Sapa-sapa hat taw,mai ajaq ceq mai.Haram apa satu aku taktaw.

yeayyy,aku dah ada buqong.Ampa ada??


Jom kita qapatkan ukhuwah melalui buqong biqu ni!!Twitt-twitt:)

nota kaki : malam ni aku balek aloq staq.Tuleh pun dalam loghat kedah la.Sapa tak paham?Mai aku ajaq ampa semua mai.Toksah dok melangut saja noh kalao tak paham...Tweet-tweet =)haha.

..

10 comments:

nur cahaya said...

pekat sngguh bahaso demo:)

Anonymous said...

tweet-tweet..

Anonymous said...

memang kompom ank jati kedah..

ZYASH said...

jom tweet...btw..
Selamat Tahun baru 2012 yer, A very happy new year.. 2011 Lots of sweet memory, let's create new experience in 2012..

ANA said...

Demo kecek kedoh kawe kecek klate . gano pehe dop ? hahaha

Budak Kampung said...

zyash: moga perbnyakkan amalan:)

ana: pehe sopmo..:)

Izz Faizah said...

hehe,,pham sikit2 jep..buqong biqu tu hapa??

Cik Ana said...

Holla ! Anda di tag :) http://antarablogdanaku.blogspot.com/2012/01/tagging.html

Budak Kampung said...

izz faizah :buqong biqu=burung biru=twitter:)

cik ana : err,jap nk p tngok..:)

FarhanaLicious said...

uihh.. pekat nya kedah dia. huhu