Monday, March 12, 2012

Aku Dan Tutti Frutti



Aku tak pernah langsung menjejakkan kaki ke Tutti Frutti

Apatah lagi merasanya

Juga tak pernah mengupdate status di fb,twitter 
mahupun mengupload picture suap-menyuap bersama gurlyfriend di myspace mahupun di blog.

Yang aku tahu hanyalah sarapan bersama "peq-nga"(kedahan said) atau dalam bahasa omputehnya disebut "pan-cake"


Adakah aku ketinggalan zaman?


9 comments:

shafmechy said...

Aku pun xpernah..nnt kita p mengetest tgk

ikan said...

hehe. tutti frutti tuh nak kne bajet2 amek. tersalah amek mahal jdiknya. haha

Noraini Suhaida said...

woaaa pancake..lame tak try..

Budak Kampung said...

shafmechy : aku dh nk pokai...duet aku nya yayasan masok awai sgt..haha

Budak Kampung said...

ikan : owh...aku xpenah jejak lg..xmau la aku makan benda2 mcm tu..kalo ada org blnja,bleh la jgak..hahaha


Noraini Suhaida : masak sendiri ja!!Pandai x??:)

adrenalina said...

samelah...xpernah jugak mkn tutti frutti tuh...tunggu orang belanja or tunggu kaki ni jejak sendiri kat kedai tuh hahaha.... btw...the lempeng nampak sgt sedap!!! (maklumlah org yg menaip ni giler mkn lempeng!)

Budak Kampung said...

adrenalina : tutti frutti mahal,xmkan pn xpe..haha..suka lempeng ek??wah:)

stalker hebat ! said...

e'eh lempenglah.cecah kari sodap nihh.

**makan time hujan lagi heaven.

Budak Kampung said...

perghhh memang best...haha