Wednesday, February 23, 2011

Kencing Dalam Seluaq Weh~haha

     
Ampa penah tengok video matluthfi tak??Haa sapa yang tak penah tengok lagi,mai tengok mai.Best aku nak habaq kat hang.Mai kita layan dulu...


Video budak ni aku pun tak taw sebelum nie..Member aku yang habaq kat aku.Bila tengok skali,rasa syoq plak.


                                                            ******************


                                                             ****************
Haa,amacam??Best x??
Budak ni dok belakang umah aku ja *tetiba*Haha
Kalau nak tengok banyak lagi, hampa p cari kat youtube noh.Taip matluthfi90..Banyak lagi video yang dia buat.Semua ada moral value~p tengok p..haha


21 comments:

LittLeMyRsHMaLLoW said...

saye ! saye ! saye dah tengok !
dia comel !
saye terpikat...
errr~

oky...
=)

Mr. Swift said...
This comment has been removed by the author.
syairahmohdanuar said...

ramai gila suka dia.tp sy baru tahu dia nie ada.kuno gila aku.haha -_-

GreenAppleKu.com said...

Follower no. 256, salam kenal..jom terjah blog wa pula..

Budak Kampung said...

little:owh dh tngok..best kan!!

mr.swift:a'ah,lawak2.haha

syairah:lorrr,npa lambat sgt information smpai??^_^

apple hijau:ok,dh terjah.thanks follow,i'll follow back~

WanFadhilah said...

best video daripada mamat ni.. apa yg dikatakan tu, sangat masuk akal dengan orang2 malaysia ni.

Hujung bulan suda kan

Budak Kampung said...

a'ah btol2~eh mcm penah buat ja??haha

nadeafu chan said...

da tgk da..tp cerita yang 'nama pun sampah' :)

Budak Kampung said...

owh...okeyh^_^

Cik Yana said...

Dah tengok semua video die ni. Hahaha~ harap badan skepeng je. Kalau tak dah masuk dalam list lelaki idaman cik Yana. Hahaha~

Budak Kampung said...

haha~mcm tu plak~eh yg tu xkisah la.Yg penting hati dia..ye x??haha

kkkkkk said...

nk msok list lelaki idaman cik yana~~~

Budak Kampung said...

dialu-alukan~gluck.haha

zilAti aBDullah said...

ye saya pon hafal lagu ni.
sampai skang pon kalo soh nyanyi..
mesti takkan lupa lirik...
hehe;)
nice writing;)

Budak Kampung said...

haha,bguz la kalo xlupa lirik~

amira aihara said...

heheh...dia comel tmbh2 video typical local film..best giler..lwak pun ada....

Budak Kampung said...

haha~memang lawak pn.tp kbnyakkan nya ada mksud

aida4eva said...

hheee~ kreatif :)

Aman Ibrahim said...

hahahaa~ best sgt2

bEbY CyG hUbBy said...

haha.. luce la video nie.. tp org dya tu sweet hehe

huda jamil said...

comel lah budak ni. siap ade sound effect. x bole blah. haha