Thursday, February 17, 2011

Minggu Yang Kejam..

Kejam??Napa kejam??Dia nak bunuh kau ke haa??

Berbalik kepada tajuk entry,mnggu neh memang tersangat-sangat la bz bagi aku..Aku rasa student laen pun sama la jugak!!Kan3??
Dengan assignment bertimbun,lab report berguni-guni,tutorial bertimba,tu tak termasuk proposal yang nak kena antar,test yang akan datang,kuiz yang mengejut,dan presantation yang nak kena prepare.Adooiii,memang bz la hidup aku.

Tapi dalam bz-bz pun,blog kena gak update,game kena gak maen.Baru cukup syarat.Ye x??haha.
Tapi kalo boleh,aku nak ubah ja masa.Haha..Hari-hari tido lewat.Tido lewat hari-hari.Dah takda masa dah.Mata pun dah merah oiih~

Bukan apa,punca bagi segala punca-punca kat sini ialah selalu buat keja last minit..Aduh,bila la aku nak insaf neh.Tapi kan,study last minit BEST kot.Semua benda yang nak ingat,cepat ja masuk.Haha.Baca sekali ja,terus ingat.Rumus yang berpuluh-puluh muka surat pun cepat ja masuk dalam kepala otak aku.haha~
Apa-apa pun,jangan stress2,emo2,chill beb!!

p/s budak kampung: usaha lif kejayaan!!nothing impossible~oyeeah

24 comments:

nub said...

hahaha..adeh....sama kepala laa kita...

Budak Kampung said...

masok geng r mcm ni~haha

Cik Bidadari said...

pernah melaluinya... sampai la nie... still payah nak tdor malam. pasalnya selalu wat asignment tengah malam buta. hehehehe... esok nak antarkan... jegirkan bijik mata lebar2

Budak Kampung said...

bidadari:haha..sma la.esok nk antar,mlm neh bru pulon nak siapkan~hehe

nabila faryzza said...

kite punn!! haha! last minute person ouhh. serious! adeyh! mcm mana la mata ni tak jadi mcm panda kann. :D

elianesuriane said...

itu la life ble jd student...

m!ss $@BR!D@H said...

wahhh.. busy2 smpat lg blogwalking.. caya la dude.. chill ok..

FariehanIbrahim [LBC] said...

bese lar kdg2 mmg cmnie jdik stdnt, hehe
chill oke~~ ^^ chayok2!

Budak Kampung said...

nabila:last minute jgak??uish,cmna bleh sma neh??tiru ke neh??haha
miss sabridah:haha,bloqwalking kna jgak~nk kna terjah blog org^_^
fariehanIbrahim:yup,asam garam kehidupan*tetiba*

Misz-sakura said...

Ganbatte !

thnx follow sy, nak follo awk jgk benarnya tapi blog ad prob la huhu still x dpt folo org, sory eyh, once settle insyaAllah akan folo balek huhu. .=(

Budak Kampung said...

misz-sakura:okeyh,gambatte2!!
owh....btw,tenkiu^_^

Azham Vosovic said...

zaman belajr ni memang memenatkan... hurargh letih....

Budak Kampung said...

tu la pasai..tapi zman jd student neh la nak enjoy pn.Zman keja xbleh dah.haha

nulhazwany abdul malik said...

haha tak tau lak study last minit best..
teror la ni :))

Budak Kampung said...

try la buat tengok..best kot..haha*kidding*~jgn tiru pulak..stdy awal2 lg bguz

♥ qyla ♥ said...

memang best study last mnit .
especially ade lak quiz tibe tibe .
BUT , then sume lupe , haha

Budak Kampung said...

Bub lupa yg paling best~pastu apa lg,mata pn jeling2 sebelah r..haha

qlah said...

As salam .budak kampung : eh2 , qlah pown bdk kampung jugak.. :) hehe .

btw , chill k... nak berjaya x sng.. usha tngga kejayaan.. cett.. qlah ..kau ni ckp je lbeh.. hehe . ok . Salam Perkenalan ^__^

supersaraa said...

bestnye stdy last min sume tros msk :D

Budak Kampung said...

qlah:Wsalam~owh budak kampung gak!!msti stay kat kg sebelah kan.hehe..yup,usaha tngga kejayaan.slm prknalan too^_^

supersara:suka study last mint gak??haha

airaniez wirdani said...

hui..study n stay up jgn selalu sgt.kdg2 leh melawan fitrah sbb mlm jaga,siang tdo.better study lps subuh.otak fresh tangkap masuk ilmu.all da best..^_^

(kat sini takde tpt *landing* pun.shoutbox mn?byk buku je?huhu)

Budak Kampung said...

owh..mcm tu ek??lpaz neh kna bngun awal2 la..haha^_^ada la shoutbox.kat sblah kanan~

myfitri [dot] com said...

aku tak bley last minit..komfem tak ingat..hahaha

Budak Kampung said...

haha~last mnit la snang ingt fitri~tp lpaz test senang plak lupa..haha