Sunday, May 1, 2011

First K-Pop Malaysia??eeuuwww...

Semenjak dua menjak tiga menjak ni aku tengok,ramai gadis-gadis Melayu kita yang addicted sangat dengan mamat-mamat korea ni.Mungkin sebab kecomelan ataupun kejambuan ataupun keromantikan mamat-mamat korea ni,aku pun tak taw.Jejaka-jejaka tampan Melayu dilupakan.



Apa yang penting sekarang,orang kita sendiri dah pun menubuhkan satu Band yang ala-ala Korea jugak.Kalo tak silap,24:7 kot nama band ni.Lepas ni boleh r ramai-ramai gurl beralih kat 24:7 band pulak.100% Malaysia mari.Ya ,sila percaya.100% dari Malaysia.Eh,eh tolong jangan tengok kalo masa makan.Please..


 Yang kanan sekali macam Brad Pitt la pulak.Besau nyer muscle....Eh,sila tahan muntah dulu.Tengok picture bawah pulak~




Girls,cuba tengok elok-elok.Yang mana paling cute??Aku rasa yang barisan bawah dua dari kanan.Soooo shuuuuiiitttt....ololo..

eeeeeeeuuuuuuuuwwwwwwwww..........jap minum air jap......(sambung balek).....eeeuuuuwwwwwwww

Kenapa ha orang Malaysia sendiri nak buat style ala-ala Korea??Semua nak ikut..Yang ni nak ikut.yang tu nak ikut!!

nota kaki : kalo nak like page group ni,ada kat facebook.Page boikot group ni pun dah ada kat facebook=)Sila pilih!!


Harap-harap lepas ni depa semua nyanyi ala-ala Girls Generation kan...OPPA OPPA EH EH...haha

ok,dah boleh muntah!!

36 comments:

shalmila nadya said...

sy rase gadis kat luar sana pown tak minat group nie..bahkan kt fb pown, dah ada anti 24:7.

http://www.facebook.com/pages/Anti-247/216664301693574

Niesa said...

erkk..alamak..nak termuntah la plak..adoi..xminat2..haha..

gadis bunga said...

ni yang laki punye . yang gurl pun de jugak .
ce try bukak www.facebook.com/igulagula .
euwwwww .
geli la melayu nak tiru korea.
macam tade identiti sendiri au .
ape la dorunk ni ...

Budak Kampung said...

shalmila :aduhhh..dh jdi kejutan budaya dah.haha

Budak Kampung said...

niesa : haha..ok2,faham

gadis bunga : gurl ada jugak?? Huh,rosak btul

cik ungu said...

rase...




nak...





lempang...

Atikah Ket said...

hah! dah like anti 24:7 ..sangat tidak pro la band nie..wat la style lain..nie hadoooiiii...malu je laa... :)

Budak Kampung said...

cik ungu : dusssh..adoii..haha

atikah : yup..pakai la bju melayu ka..kan ok..haha..ni smua nk tiru..ish3

@mel said...

dah mcm wonder boys yg kat thailand dah aku nengok...

kui...kui...kui....

"i'm nobody..nobody..like u..
(sora serak2 basah)
ulang copy lagu wonder boys thailand tuh smbil pki baju kunin..

ghahahahaha..

Inche Vampire said...

haha..jerk gila

ainraus said...

saya yang tak minat korean ni pun menyampahhh tgk group ni. apa ntah lagi peminat fanatik kpop tu kan?

Budak Kampung said...

@mel : haha..seyes lawak weh...kalo kuar album,sapa nk bli nie??haha

inche vampire :memaaang.ish2

ainraus : tu la pasai..aduii..meloyakan..jap nk muntah lg..haha

Budak Coklat said...

bru terbaca isu nih tadi kat geng blogger yang lain...perkataan pertama dari sy...YARRKKKKK!!!...geli pon ade...nak kata hensem boleh tahan..nak kata cute jauh sekali...diorg tak rse ke kesian pada diri sendiri...da la yang gula-gula tuh satu hal...perghhh..mmg tak jadi lahh..tak sesuai dgn diri..klu nak tiru dan glamour sakan mcm artis korea pon agak2 la...jgn samakan diri tuh mcm org korea...dah nmpk pelik je bile tgk gambar2 m-pop nih..

(luahan hati yang tidak puas hati..heheh)

Budak Kampung said...

budak coklat :haha,neh macam btol2 marah nie..Tu la,yg kumpulan gurl pun ada gak rasanya.Yup,gula-gula...eiiiyeee,pakaian mengalahkan gadis korea.Nak tiru ala-ala Girls Generation..Haha..lepas neh suruh geng2 korea pakai baju melayu n baju kurung plak r...Bleh rmai2 tiru..ke semua xmaw tiru??haha

me_nazri said...

nak join jugak bro...

eeeeeeeeeuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha

boleh tak..?

shalmila nadya said...

budak nie sbenarnya budak yg kerja kt 7eleven tuh...nak sgt nak jd artis

Budak Kampung said...

me_nazri : ok,no hal...jom sma2..haha

shalmila nadya : ya??aduuh smua nk jdi arts skrang neh..ish3

Cik Bidadari said...

tak tahu nak kata apa dah nie... cukuplah 2 pic tu buat akak mengoyan adik... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... ada aja entry budak nie... bleh muntah darah tgk pic 3 sekawan tu... arghhhhhhhh tak bleh bajeet... tak baik tau... akak gelak tak benti nie cammor nie

Budak Kampung said...

haha..ok2..stop gelak=)weeeeee~

iqbalsyarie said...

gelinya. Apa lah yang diorang cari sangat ni... haishhh

bila blog bercerita said...

demmmm....watdehelgoingson....??
hahahahaha...cam harammmm buleyh...??

haiyooo......law cmni lah gayenye, mmg btmbah lah dose bbb dok ngutok owg.....

iskkk~malu laaa....errr..2 sume mlayu kew...??aiseyhh~~

Budak Kampung said...

iqbalsyarie:glamor=)

bbb : hehe..rileks2..jgn kutuk..haha..eh minat k-pop kan??nnti tukar minat group ni plak ek!!haha

Wanie a.k.a Wafau said...

hahaha..klau cmni hilang la laki2 Melayu sejati kt Mlysia ni..sy mnat K-POP KOREA jer..hehe

myra yusreena said...

haha..comel kowttt..*ehem*
hhaha..apola..perlu ke tiru2 identiti org laen..haih..kurg kseh syg ape..haha

Budak Kampung said...

wanie : ehehe..sy xminat k-pop=)sy mnat nasyid ja.....ehem

myra yusreena : kurang kasih syang??ntah..xpasti...tapi kebarangkalian tu ada jugak la kot..hehe

amna said...

sangat menyakitkan mata bila tengok 'golongan' ini. aduuiii.. kesian daa~

Budak Kampung said...

amna : haha..cool amna cool=)

alyaclumsy said...

takde muka kpop lngsng, hahhaa. geli makkkk. hehe

Budak Kampung said...

ntah-ntah suara n dancing depa semua neh macam mamat2 korea..haha

amir aizat said...

sye muntah jugak nih.hahah

Budak Kampung said...

hahaha=)

^pasu bunga^ said...

errkkk...tolong..tolong...ambulan..ambulan..saya tercekik ni~~

Budak Kampung said...

haha..maaf,ambulan cuti=)

myfitri [dot] com said...

baru je kecoh diorang plan nak tuka name..sebab ramai nak muntah kot dengan nama tu..

konsep pon mgkn berubah..nak ja meleis pop..katenyela..aku bace kat fb diorg baru ni

tak perlu la nak tiru diorang..sebab aku rase sgt tak seswai

jadi imam muda la lagi bagus :D

Kehoe Cheong said...

buruk betul,kasihan

What an awesome blog you create.Keep on writing,because I'll keep reading!

Budak Kampung said...

fitri :Blum apa2 lg dh nk tuka nama??..
pendapat hang yg paling last aku paling sokong=)