Saturday, March 19, 2011

Senarai yang dah join dri 16hb-18hb mac

sesapa yang dh join contest ni sebelum 16hb mac,sila klik kat bawah untuk make sure nama ampa semua yang join dah di senaraikan.tq^_^

senarai nama yang dah join b4 16 march 2011( 12-15 march)klik sini


Sesapa yang belum join contest dan nak join contest,sila klik banner contest ni.

**********************

Ok,ni plak senarai nama yang dah join contest dari 16hb-18hb~

64) deqlis
69) MyAisy
70) aneem

Tolong check ya!!Kalo xda dalam list,tolong bagitaw~Kepada semua yang dah join,tenkiu sangat2 ^_^peace
Sesapa yang nak join contest ni,bleh join lagi sebelum 10 april 2011,12.00 tngah malam.
Nak join??  KLIK SINI!!!


18 comments:

.:rizaL:. said...

wah bukan main ramai lg

Budak Kampung said...

hehe..try r join..mna taw ada luck^_^

http://miesya-harumi.blogspot.com said...

hehe..nama Misya xder ke..orang yang Misya tag nama adalaa.^^,

Budak Kampung said...

xda eh??dh komen link kat komen contest??kalo xda,bg la link la skali lg^_^

Liyana Z said...

dh ada! :)

Gadish Lollipop said...

dah ad dlm list .tnkiu :)

mimi fatihah said...

im on the list...!~
tq2...!~

sueRAFE said...

wah contest ni menarik. mesti best tgk gelagat adek beradik org len yg cute miut. nak join tapi byk je halangan.

Nurul Shabila said...

bang, sye uat mse 19/3. bile maw msuk snarai nieyh T__T

Budak Kampung said...

liyana z,gadish lollipop,mimi fatihah: ok gluck^_^
sueRAFE:haha..try la dlu.mna taw ada rzeki..
nurul shabila: hurm,rabu atau khamis ni kot..tnggu ya*_*

*47!k@# said...

wokeyh..dah ada!:)

bia said...
This comment has been removed by the author.
bia said...
This comment has been removed by the author.
bia said...

xda dlm list =(

http://sabariahreduan.blogspot.com/2011/03/mariii-join-contest-adik-beradikku-yang.html

Budak Kampung said...

eh,ada laa...try check yg latest punya

anitadiana said...

salam...nak join gak...,,,

http://duniaanita74.blogspot.com/2011/03/contest-adik-beradikku-yang-cute.html

.izzatul.hazwani. said...

yey! nama saya .. :)

myezatul aQma said...

nama saya ada di num 89 !