Sunday, April 24, 2011

Aku,dia,kamu,kita...Kalau lah kita betul-betul bersatu=)












Macam mana kalau kita semua bersatu??





nota kaki : bulat ayaq air kerana pembentung,bulat manusia kerana muafakat=)


p/s: 1st time lukis pakai Paint.Sori la,aku tak pandai sangat bab-bab lukis ni.hehe

11 comments:

AimanAriffin said...

I think there is more than that. Racial issues can be considered one of the most complex thing to handle with in a country. The Chinese and Indian would not rest in peace until their rights are equal as the Malays. One of the biggest issues in Malaysia ialah, sanggup ke Melayu nak tanamkan hak-hak bumiputera?

shafmechy said...

awat hg x guna CATIA lukis...? lg cun..hahaha

@aiman: aku setuju..it's hard..to defend our right and at the same time we try to be fair...

http://shafmechy.blogspot.com/

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kita kena selalu muafakat.br leh bersatu.walau pun dalam adik beradik.kena ada muafakat

Budak Kampung said...

Aiman,shafiq,LM : yup,btol tu..apa yg penting,sma2 kita respect each other.xguna gak kalo kita ja yg respect.Masing2 kna maenkan peranan msing2..

Suraya said...

bukan ke bulat manusia kerana obesiti ke? hehehe

Budak Kampung said...

eh,btol gak tu..kalo yg xbulat pulak,nk cakp apa pulak??hehe

Miss Ran said...

muafakat membawa berkat yeahhh

sueperbs said...

yea... tk baik kedekut.. sepakat membawa berkat

+w+i+n+k+ said...

da prob is...at school pon..
student still ag x respect da other race..huhu...sab0 je la~

^pasu bunga^ said...

peace no war~~

putri noor syamimi said...

suka 1 satu malaysia. ^^