Monday, April 11, 2011

Contest ditutup dengan rasminya..kuek-kuek,babye^_^



Bagi yang dah join sebelum tarikh ni,sila lihat entry yang terdahulu untuk check nama=)

Yang join dari 12-15 march...Klik   -->SINI<-- (1-59)

Yang join dari 16-18march...Klik   -->SiNI<--(60-91)

Yang join dari 19-23march...Klik  -->SINI<--(92-141)

Yang join dari 24march-1April...Klik...--->SINI<---(142-193)


 Ok,ni plak nama-nama yang dah join dari 2april hingga 10april..


194)FingerType=) 195)yatie chomeyl  196)emva 197)~Miszy Applecious~  198)syifa lovera

199)Tyratyra   200)Niz Piiya   201)pucheh   202)Shla    203)farahin   204)~dyahaha~

205)ieda   206)Luna   207)mizz nia ay sruq   208) diladayu  209)deena awanis    210)Mrs.Eady

211)Eta   212)Nad @ MamaZakwan  213)ctok^_^chan   214)NMO2  215)su Estilo   216)liena

217)eintanliana  218)H.A.A  219)DIDOT  220)GadiS kG sEPAra Bandar  221) frame + lenses

222) MaEra kZZ  223)Cik Tomyam  224) eyejar 225)nadzli adzlan  226) Nur Zahirah Bt Abd Razak

227) athirah ahmad    228) a t i y a  229)Cik Lyn   230)AmyZa'aba  231) MamaRaisya a.k.a Lisa

232)ezza alias 233)Arab   234 )Budak coklat


**Dengan ini,tuan tanah kedaun mengisytiharkan contest ini ditutup dengan rasminya**
(sambil pukul gendang)

nota kaki : tq kepada semua yang sudi men-join-kan diri.

nota kaki lagi : keputusan aku akan post pada 17 atau 18 april neh!!

lagi nota kaki : gluck untuk semua=)

11 comments:

"Che Ain" said...

sama2..mekaseh!!:0

Faten Alina said...

ok..sama2 juga..meh kite tgu same2 yep..he2..

+w+i+n+k+ said...

gud luck utk kotijen2...hahah~~~

+w+i+n+k+ said...

gud luck utk kotijen2...hahah~~~

Cik Bidadari said...

kita nak hadiah...? weeeeeeeeeeeeeeeeeee

cik payung umbrella said...

nnt buat cntes lg ajak la ckpayung sama ye budak kampung..ckpayung pon nk join jugak nie selagi nyawa bersama..

Anonymous said...

ok , same2 . tak sabar nak wish tahniah kat pemenag . :)

Budak Kampung said...

gluck semua=)

^pasu bunga^ said...

best..best..dapat adiah apa ek~~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

HARAP2 ADA LUCK =)

Liyana Z said...

:) tunggu keputusan dgn sabar.