Monday, April 11, 2011

Contest ditutup dengan rasminya..kuek-kuek,babye^_^



Bagi yang dah join sebelum tarikh ni,sila lihat entry yang terdahulu untuk check nama=)

Yang join dari 12-15 march...Klik   -->SINI<-- (1-59)

Yang join dari 16-18march...Klik   -->SiNI<--(60-91)

Yang join dari 19-23march...Klik  -->SINI<--(92-141)

Yang join dari 24march-1April...Klik...--->SINI<---(142-193)


 Ok,ni plak nama-nama yang dah join dari 2april hingga 10april..


194)FingerType=) 195)yatie chomeyl  196)emva 197)~Miszy Applecious~  198)syifa lovera

199)Tyratyra   200)Niz Piiya   201)pucheh   202)Shla    203)farahin   204)~dyahaha~

205)ieda   206)Luna   207)mizz nia ay sruq   208) diladayu  209)deena awanis    210)Mrs.Eady

211)Eta   212)Nad @ MamaZakwan  213)ctok^_^chan   214)NMO2  215)su Estilo   216)liena

217)eintanliana  218)H.A.A  219)DIDOT  220)GadiS kG sEPAra Bandar  221) frame + lenses

222) MaEra kZZ  223)Cik Tomyam  224) eyejar 225)nadzli adzlan  226) Nur Zahirah Bt Abd Razak

227) athirah ahmad    228) a t i y a  229)Cik Lyn   230)AmyZa'aba  231) MamaRaisya a.k.a Lisa

232)ezza alias 233)Arab   234 )Budak coklat


**Dengan ini,tuan tanah kedaun mengisytiharkan contest ini ditutup dengan rasminya**
(sambil pukul gendang)

nota kaki : tq kepada semua yang sudi men-join-kan diri.

nota kaki lagi : keputusan aku akan post pada 17 atau 18 april neh!!

lagi nota kaki : gluck untuk semua=)

11 comments:

"Che Ain" said...

sama2..mekaseh!!:0

Faten Alina said...

ok..sama2 juga..meh kite tgu same2 yep..he2..

+w+i+n+k+ said...

gud luck utk kotijen2...hahah~~~

+w+i+n+k+ said...

gud luck utk kotijen2...hahah~~~

Cik Bidadari said...

kita nak hadiah...? weeeeeeeeeeeeeeeeeee

cik payung umbrella said...

nnt buat cntes lg ajak la ckpayung sama ye budak kampung..ckpayung pon nk join jugak nie selagi nyawa bersama..

~ Ana ~ said...

ok , same2 . tak sabar nak wish tahniah kat pemenag . :)

Budak Kampung said...

gluck semua=)

^pasu bunga^ said...

best..best..dapat adiah apa ek~~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

HARAP2 ADA LUCK =)

Liyana Z said...

:) tunggu keputusan dgn sabar.